Menu

Skal vi underholde dit publikum?

Har du et arrangement som skal piftes lidt op med nogle fjernstyrede biler, som alle er i samme skala (1:10)?

Skal vi være trækplasteret til dit arrangement, så du er sikker på at få flere publikummer?

Hvis dit arrangement har interesse for publikum som bl.a. kunne lade sig underholde med synet af skala-tro fjernstyrede biler der kører på forhindringsbane og i et interimistisk uvejsomt terræn, så har du her en enestående mulighed:

Vi kommer gerne og stiller op til skue, så dit publikum bliver underholdt. Og det er gratis*

Vi kommer 1-2 timer før dit publikum lukkes ind, så vi kan nå at arrangere vores stand, som helst skal være på mindst ca. 60-70 m². Hvis dit arrangement forgår udendørs kan vi nøjes med en lidt mindre stand (40-60 m²), til gengæld må du gerne sørge for en bunke grus eller jord (ca. 1-3 m³). Vi sørger så selv for at anlægge en ægte forhindringsbane til vores skalabiler.

Uanset hvor dit arrangement afvikles, tropper vi talstærkt op – vi har masser af venner rundt omkring i landet (også i udlandet).

Vi kan ikke garantere antallet af personer eller biler der deltager i dit arrangement, men jo tidligere du inviterer os, des større mulighed er der for at samle tropperne. I gennemsnit deltager vi med 8-12 personer, som medbringer 20-30 flotte fjernstyrede biler. Under normale omstændigheder vil der tillige være 2-3 biler, som publikum selv kan få lov til at lege med – under kyndig vejledning naturligvis.

Bestil fjernstyrede biler til dit arrangement

Dit navn *

Din e-mail *

Telefonnummer *

Dit arrangements navn *

Hvor afholdes dit arrangement *

Dato for arrangement *

Yderligere information

[recaptcha]

* Det der med "GRATIS":
Vi møder op 1-2 timer før arrangementet starter og er til stede frem til lukketid, hvor vi rydder op efter os (grus/jordbunke skovles/fejes på plads igen). Vi ønsker ikke at modtage økonomisk kompensation, men mad og drikke tager vi hjertens gerne imod.

Enkelte arrangører har booket os flere år ud i fremtiden, bl.a. disse:
- Kørsel Med Børn i Birkerød (slut maj, start juni)
- Sommerfest i Køge Miniby (2. weekend i august)
- Store Havnedag i Køge (midt august)
- m.f.